Felhasználó:
Jelszó:


Dokumentumtár

Ügyfélfogadás

Elérhetőségek

Rendeletek

Helyi adó rendeletek

Képviselő-testület ülései

Soós Imre Kulturális Központ

Rábakecöli könyvtári katalógus

2018. évi szolgáltatási díjak

Készülékárlista flottatagoknak (dolgozói és flotta számlás előfizetés)

Eseménynaptár

Álláslehetőségek

Pályázatok

Hírlevél

Veszélyhelyzet Archívum


Pályázati közlemények


IDŐJÁRÁS

A Kapuvár-Beledi Kistérség települései:

Babót   Beled   Cirák   Dénesfa   Edve   Gyóró   Himód   Hövej   Kapuvár   Kisfalud   Mihályi   Osli   Szárföld   Vadosfa   Vásárosfalu   Veszkény   Vitnyéd  

Rábakecöl
ÖNKORMÁNYZATA
2024. június 13. 14:56 Ma Antal, Anett napja van.
Kezdőlapnak | Linkküldés | Kedvencek közé | Oldaltérkép

Hírek

A helyi eseményekről készített tudósítások leadhatóak a polgarmester@rabakecol.hu címen.

A kis település nem feltétlenül jelent alacsony színvonalú iskolai képzést   A nyugdíjasok színes hétköznapjai   Ismerjék meg az óvodások a népi játékokat   A Bábi néni kincsesháza az alkotás és a közösségépítés példája   "Nem szabad feladni, ha félek is, előremegyek"   "Ha nagyanyáink játékai beszélni tudnának..."   Összefogott a település   Fél évszázad a rábakecöli csapatért   Közösségi térré alakítják az egykori iskolát Rábakecölön   A lakosság is csinosítja Rábakecölt   Megújult a Rába-híd Rábakecölnél   1Turisztikai fejlesztések   Megyei elismerések államalapítónk ünnepén   100 éve született Soós Imre   Egyosztálynyival kevesebb diák   Erősödik Rábakecöl megtartóereje   Sikert aratott az egészségnap   Véget ért a 2009/2010-es megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság   48 milliót nyert Rábakecöl közösségi központra   Kistérségi tűzoltóverseny Vitnyéden 23 csapattal   Közösségi busszal gyarapodunk   Csődbe vitték az iskolákat   Made in Hungária Kecölben   Naptárba festi a megye templomait   Kovács Gergő döntött - kritika   Bajnok lett és feljebb lépett a Rábakecöl   Három éve - Kinőtték Bábi néni kincsesházát   Díjazzák is a helyiek összefogását   Kézművestábor a kincsesházban   Made in Hungária a falunapon   Európai színvonalú mellékutak Győr-Moson-Sopronban   Falunap 2009   Központi Háziorvosi Ügyelet   Alapítványként támogatnák a diákokat   `Szülők´ az iskola ellen?   Négy Győr–Sopron megyei útszakasz felújítása kezdődik meg uniós forrásból   Négyszázezer forint a letelepülőknek   A falu kezében van az alsó tagozat jövője   Falukarácsony   Több fogyott munkásruhából   A falvak mind világhálóra vágynak   Kétmillió forint a civil szerveződésekre   Húszmilliós hiányból tízmilliós többlet   Mesterségek Napjai Rábakecöl kincsesházában   Családmesék: Varga és Varga együtt irányít    Észak és Dél tűzoltóverseny   Az iskolával nyertek, a beköltözőkkel nem   Rábakecöl duplájára emelte a letelepedési segélyt   Ötven- helyett tizenötmillióból   Az életet meg kell becsülni...   Hiányból többlet lett   Ünnepváró mívestalálkozó   Huszonöt órás vetélkedő   Megtakarítás a költségvetésben   A japán vendég is fonta a kosarat   Maradnak a kisiskolák két településen   Adventi míves találkozó Rábakecölön   Rotary adomány a kincsesháznak
Hírek Archívum Keresés
BESZK hírek
 
Szerző: Gálos Szabina (12.18. 19:48)
 


A Beledi Egyesített Szociális Központ hírei

(2023. augusztus 1.)


Ügyfélfogadási szünet


 


Tájékoztatom a Tisztelt lakosságot, hogy a Család-, és Gyermekjóléti Szolgálat ügyfélfogadása 2023. augusztus 14-től 2023. augusztus 25-ig szabadság miatt szünetel.

Sürgős esetben a 96/594-013 telefonszámon tudnak segítséget kérni kollégáimtól.


 

Napközi táborok

 

A Beledi Egyesített Szociális Központ 2023. évben öt héten keresztül 7 nyári napközi tábort szervez különböző helyszíneken. A Beledben 2023. július 03. és 2023. július 07., valamint a 2023. július 10. és 2023. július 14.  között hetente 2x38 fő táborozó gyermek részvételével megrendezésre került „Újra itt a nyár” elnevezésű nyári napközi Erzsébet- táborban 6 fő, valamint az „Újabb nyári élmények” elnevezésű Erzsébet-táborban 7 fő rábakecöli gyermek vett részt. Ezúton is köszönetemet fejezem ki Tuba Erik Polgármester Úrnak, Rábakecöl Község Önkormányzatának, hogy a rábakecöli gyermekek utaztatásában naponta közreműködtek.

 

„Újra itt a nyár” napközi Erzsébet-tábor

2023.07.03.-2023.07.07.

 

A gyermekek a tábor ideje alatt különböző irányított szabadidős programokon, ismereteket bővítő interaktív előadásokon, kézműves- foglalkozásokon vettek részt:

A tábor kezdő napja a heti programterv, a házirend, a tábori szabályok megismertetésével az ismerkedéssel, barátkozással, közösségépítéssel kezdődött játékos formában. A délután folyamán ellátogattunk a Barthodeiszky-kastélyba, ami a 19. században épült, „fiatal kastély”. A kastély Beled város főutcájának meghatározó épülete, a város jelképe. Amatőr helytörténész kalauzolásával ismerhettük meg a kastély épületét, a hajdan a kastélyban folyó nemesi élet titkait, valamint megtekintettük az alagsorban helyt kapott helytörténeti kiállítást, mely során betekintést nyerhettünk a város múltjába. A kedd délelőtt az sport, az egészségtudatos életmód jegyében zajlott. A sportfoglakozás a helyi Delta Testépítő Klub vezetője által valósult meg. A foglalkozás során a gyermekek önvédelmi technikákat ismerhettek meg, sajátíthattak el. Délután a Magyar Vöröskereszet Győr-Moson-Sopron Vármegyei Szervezete elsősegélynyújtó interaktív előadásán ismerkedhettek meg a gyerekek az elsősegélynyújtás, a baleset megelőzés, a segélykérés, az újraélesztés folyamatával. A szerdai nap a kirándulás jegyében zajlott. Délelőtt a Nagycenki Széchenyi- kastélyba látogattunk el, ahol vezetett túrán ismerhettük meg a Széchenyi-kastély parkot, a kastély, a lovarda és a „legnagyobb magyar” gróf Széchenyi István történetét. A gyerekek kipróbálhatták a kastély parkjában kialakított tematikus játszóteret, ami Széchenyi Istvánhoz kötődő elemekből épült fel, ahol megjelenik a Lánchíd, a lovaglás és a selyemhernyó tenyésztés is mászókák, hinták és csúszda formájában. Szerda délután Fertőszentmiklósra utazunk, ahol a Vadfarm és Állatsimogatóhoz látogatunk el. Megtekintettük a Vadfarmon megtalálható állatokat: vaddisznó, ló, róka, juh, kecske, őzike, szamár, borz, degu, kakas, tyúk, kutya, macska, nyuszik, madarak stb. A gyermekek számára lehetőség volt a háziállatok szorosabb megismerésére, etetésére is.

Csütörtök délelőtt kilátogattunk a beledi Extratej Kft. szakosított tehenészeti telepére. A gyermekek megismerhették a nagygazdaságot, a tehenészetet, a modern technikával működő folyamatos fejést, a tej hűtési folyamatát, végül pedig megtekintettük a borjúnevelőt. Csütörtök délután kézműves foglalkozás keretében az állatos naphoz kapcsolódóan cicát készítünk agyagcserép, préselt papírgolyó, festék és zsenílíadrót felhasználásával, mely során a gyerekek különböző anyagokkal és technikákkal ismerkedhetnek meg. Pénteken délelőtt a Kapuvári Rendőrkapitányság tartott technikai bemutatót, mely során a gyerekek megismerkedhettek a rendőri munkával, kipróbálhatták, kézbe foghatták a rendőrök által használt eszközöket, a rendőrautót, a rendőrautóba beépített eszközöket, megismerték a rendőri intézkedés folyamatát, szabályait. A délután folyamán kézműves foglalkozást tartottunk az újrahasznosítás jegyében, mely során üditős kupak és dekorgumi felhasználásával készítettünk békát, melyet hűtőmágnesként lehet használni.  Célunk a gyermekek környezettudatossággal kapcsolatos ismereteinek bővítése volt. A környezettudatosság témát beszélgetés formájában dolgozzuk fel, majd a témával kapcsolatos kvíz kérdéseket tettünk fel a gyermekek számára. Később elsétálunk a szelektív gyűjtőszigethez, ahol az egész héten szelektíven összegyűjtött hulladékot helyezzük el, majd a tábor helyszínének rendbetételével, valamint a tábori élmények megbeszélésével zártuk a hetet.


„Újabb nyári élmények” napközi Erzsébet-tábor

2023.07.10.-2023.07.14.


A tábor kezdő napja a heti programterv, a házirend, a tábori szabályok megismertetésével, az ismerkedéssel, barátkozással, közösségépítéssel zajlott játékos formában. Délután kreatív foglalkozás keretében színes papír, papírtányér, tempera felhasználásával nyári képet készíthettek a gyermekek, melyre szintén papírból kivágott virágokat pillangókat ragaszthattak.

Kedden délelőtt a Kapuvári Rendőrkapitányság tartott technikai bemutatót, mely során a gyerekek megismerkedhettek a rendőri munkával, akadálypályán próbálhatták ki az un. „részeg szemüveg” több változatát.  Délután megtekintettük Beled város nevezetességeit, műemlék épületeit, majd a kerékpáros pihenőhöz sétáltunk, ahol különböző játékok, sportos eszközök kipróbálására volt lehetőség.  Szerdán buszos kirándulást szerveztünk Sopronba. Első helyszínünk a beltéri játszóház a Játéksziget volt. A szerda délutánt az Erdő Háza Ökoturisztikai Látogatóközpont és Vadasparkban töltöttük, ahol a fahíd- sétányon sétálva megismerhettük Magyarország vadon élő nagyvadfajait: dám és gímszarvasok, őzek, muflonok, vaddisznók, valamint számos apróvadfajt. Az interaktív bemutatóteremben megtekinthettük az erdei életközösséget bemutató kiállítást. Csütörtök délelőtt a tornateremben a helyi Delta Testépítő Klub vezetője által tartott sportfoglalkozáson vettek részt a gyermekek. Délután mozi délutánt szerveztünk, amikor a gyerekek megtekintették a Sonic című mesefilmet. Péntek délelőtt az újrahasznosítás jegyében tojástartó felhasználásával teknősbékát készítettünk. Délután a környezetvédelemmel kapcsolatban totót töltöttek ki a gyerekek, majd a tábor helyszínének rendbetétele után, a héten szelektíven gyűjtött szemetet elvittük a szelektív gyűjtőszigetre.

 

Természetesen minden nap lehetőséget biztosítottunk a szabad játékra, ehhez különböző sporteszközöket és társasjátékokat szereztünk be. A gyermekek körében a legnépszerűbb játékok: gördeszka, mókuskerék, gólyaláb, turnball, íj, activity, csocsó, asztalitenisz (pingpong), jenga.

A programok során a felhőtlen jókedv, a vidámság került a középpontba és új barátságok szövődtek.  Az önfeledt szórakozás, a kötetlen beszélgetések, az érdekes programok biztosították a kellemes, hasznos kikapcsolódást a gyermekek számára.


                                                                                              Gálos Szabina

                                                                                                   családsegítő, szakmai vezetőA Beledi Egyesített Szociális Központ hírei

(2023. április 4.)


50 óra közösségi szolgálat

 

Intézményünk várja azon középiskolás tanulók jelentkezését, akik a számukra előírt 50 óra közösségi szolgálatot a Beledi Egyesített Szociális Központnál kívánják teljesíteni. Jelentkezni, érdeklődni a 96/594-013 vagy a 20/4868-380 telefonszámokon lehet.


Gálos Szabina

családsegítő, szakmai vezető
A Beledi Egyesített Szociális Központ hírei

(2022. december 9.)

 

Tartós élelmiszer adomány

A Beledi Egyesített Szociális Központ a Magyar Élelmiszerbank Egyesület jóvoltából tartós élelmiszert gyűjtött a Karácsonyi Adománygyűjtési akció keretében 2022. november 18-től 2022. november 20-ig a TESCO áruházban Csornán.

Adományozóink jóvoltából az idei évben közel 800 kg tartós élelmiszerhez jutott intézményünk.

Az élelmiszer adomány intézményünk működési területén kerül kiosztásra.

Köszönjük adományozóinknak az önzetlen támogatásokat, ezáltal is szebbé tehettük a nélkülöző, hiányt szenvedő családok ünnepét.

 

Ügyfélfogadás

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy intézményünk Család-, és Gyermekjóléti Szolgálatának ügyfélfogadása 2022. december 23-tól 2023. január 06-ig szünetel.


Karácsonyi üdvözlet

Szeretettel teli, áldott, békés Karácsonyt és sikerekben gazdag, egészségben eltöltött Boldog Új Évet kívánok a Beledi Egyesített Szociális Központ munkatársai nevében Rábakecöl település valamennyi lakójának.


Gálos Szabina

 családsegítő


Cikk látogatottság: 526
Nyomtatható verzió

 Ajánló

 
Eseménynaptár   Hírlevél   Álláslehetőségek   Támogatások   Ingatlanpiac   Pályázatok   Képtár/Filmtár  

 

TOP-5.3.1-16-GM1-2017-00008

TOP-1.4.1-19-GM1-2019-00029

EFOP-1.5.2-16-2017-00023

Nyári diákmunka

Szúnyogírtás

Gyerekhorgászat és piknik

Hösök Napja

Majáliszáró

Tüzgyújtási tilalom

IPA bevallási és fizetési határidö

Képviselö-testületi ülés

Fák visszanyesése

Lomtalanítás

Új pénzügyi- és adóügyi ügyfélfogadási rend

Agrárhírek

1 % a helyi civileknek

Falulottó

Étkezési díjak és étkeztetési támogatás változása

Tüzoltóverseny

Csapdapark

Önkormányzati pályázati hírek

Felhívás

Fúrt kutak

Naptár 2024

Útjaink védelmében

Közlemény - Rábakecöli SE

Közlemény - Vöröskereszt

Közlemény - Rábakecöl Jövöjéért

Tündérkerti ablaknyitogató csodái

Gondosóra

Egészségnap

Élménybeszámoló

HVI határozat

Kupakgyüjtö

Vöröskereszt tagdíjak

16. Nemzeti Vágta

Étkezési díjak és étkeztetési támogatás

Postai küldemények átvétele

BESZK hírek

Irány a határ! Kalandra fel!

Hajdú B. István és a rábakecöli meccs dilemmája

Új könyvek, online katalógus

100. születésnap

Kupakgyüjtö szív

Rábakecöli szarvasgombából készült a luxustorta

Indulóhely változás a györi autóbusz-állomáson

Csapdapark

TAO támogatás

Óvodai hírek

Használt elem- és fényforrásgyüjtök

Háziorvosi ügyeleti ellátás változása

Tájékoztató a helyi IPA devizában történö megfizetéséröl

Adventi ablaknyitogató játék - megfejtés

Európa Bajnokságon

Étkezési díjak és étkeztetési támogatás

Energia felhasználást csökkentö intézkedések

Vöröskereszt tagdíjak

Életmesék a rábakecöli Miklósmajorból

Használt sütöolaj gyüjtése

Pályázati felhívás busz értékesítésére

Képi emlékek gyüjtése

Veszélyhelyzet hírei

Óvodai hírek

Lipi István Asztalitenisz Emléktorna

Támogatott civil szervezetek

Egészségnap

Idösek Napja

Nyárbúcsúztató kemencézés

Autómentes nap nyereményjáték sorsolás

Családi délután

Tündérkerti szalonnasütö, bográcsozó

Temetöhasználat

Elindultak a közösségi események

Tájékoztató tüzvédelmi szabályokról

Illegális hulladéklerakás

Igényelhetö ellátási formák

Hibabejelentö telefonszámok

Tájékoztatás az adóügyeket érintö változásokról

Vérvétel

Sintér

Aranyat terem a föld

Minibölcsöde alapköletétel

Horgász Egyesület müködése

Humanitárius település

Ingyenes Wifi

Pályázat átereszek felújítására

Elektronikus recept meghatalmazással

Képi emlékek gyüjtése

Fúrt kutak engedélyezése

Szabadtéri tüzgyújtás

ÖTE hírei

Kaszálások és ágazások

XIII. Lipi István Asztalitenisz Emléktorna

Karácsonyi szolgálatban

Tündérkert karácsonyfája

Öszbúcsúztató programok

Zöldterület karbantartásához szükséges eszközök beszerzése

Óvoda konyha felújítása

Kommunális adó

Kézilabda mérközésen jártunk

Véradó ünnepség

Esztergomban táboroztunk

Cikluszáró röviden

Egészségnap 2019

Tündérkert játszótér

Példával jár elöl a településszépítésben

Járdák menti ágazásJátszótér

Nyári napközis tábor

Lakossági tájékoztató

50 éves osztálytalálkozó

Családi délután

Horgászkártya

Tökfesztiválon jártunk

Jubileumi ünnepség

Egészségnap

Ügyfélfogadási rend változása

Tudnivalók kéményseprésröl

Humanitárius település lett Rábakecöl

"Rábaközi kalandok" nyári napközis táborNÁNÁSI ATTILA
NÁNÁSI ATTILA
NÁNÁSI ATTILA
NÁNÁSI ATTILA
NÁNÁSI ATTILA
NÁNÁSI ATTILA

Újjáépül a jobbágyfalvi Tündér Ilona völgy

Online könyvtári katalógus

X. Lipi István Asztalitenisz Emléktorna

Szavalóverseny

Adventi rendezvények

Fiókgyógyszertár nyitva tartása

Tájékoztatás KCR-ről

Elhallgatott történelem

Elektronikai hulladék- és papírgyüjtés

Bírságolnak is, ha kell...

Hősi emlékmű felújítása

Nyárbúcsúztató

Segítenek emlékezni a jövö nemzedéknek

A játszótér és a tündérkert története

Civil Bál

Középkori kalandozások Pápocon

Szakmai Nap Rábakecölben

Kecölben nem kémkedik a KGB

Videotár: Májusfaállítás

Szabadtéri tüzek megelőzése

VI. Kvíz Party

Járdák állagmegóvása

Közlemény

Mozgalmas ösz a Napsugárnál

Felhívás ebtartóknak

Az elmúlt hónap eseményeiből

VIII. Rába partiak partija

Cry Free tábor Rábakecölön

Tizedszer Rábakecölben

Mátyás szerelme is Rábakecölben élt

Szelektív hulladékgyűjtők...

Körzeti megbízott fogadóórája

Hatalmas harcsák...

Polgári védelmi gyakorlatot tartottak

Munka és szórakozás Jobbágyfalván

Mezőgazdasági tevékenységek...

Közlemény

Hulladéklerakás és tűzgyújtás


 Legfrissebb