Felhasználó:
Jelszó:


Dokumentumtár

Ügyfélfogadás

Elérhetőségek

Rendeletek

Helyi adó rendeletek

Képviselő-testület ülései

Soós Imre Kulturális Központ

Rábakecöli könyvtári katalógus

2018. évi szolgáltatási díjak

Készülékárlista flottatagoknak (dolgozói és flotta számlás előfizetés)


Eseménynaptár

Ingatlanpiac

Álláslehetőségek

Pályázatok

Hírlevél

Pályázati közlemények

Külterületi utak fenntartásához gépek beszerzése


IDŐJÁRÁS

A Kapuvár-Beledi Kistérség települései:

Babót   Beled   Cirák   Dénesfa   Edve   Gyóró   Himód   Hövej   Kapuvár   Kisfalud   Mihályi   Osli   Szárföld   Vadosfa   Vásárosfalu   Veszkény   Vitnyéd  

Rábakecöl
ÖNKORMÁNYZATA
2020. április 03. 12:08 Ma Buda, Richárd napja van.
Kezdőlapnak | Linkküldés | Kedvencek közé | Oldaltérkép

Hírek

A helyi eseményekről készített tudósítások leadhatóak a polgarmester@rabakecol.hu címen.

A kis település nem feltétlenül jelent alacsony színvonalú iskolai képzést   A nyugdíjasok színes hétköznapjai   Ismerjék meg az óvodások a népi játékokat   A Bábi néni kincsesháza az alkotás és a közösségépítés példája   "Nem szabad feladni, ha félek is, előremegyek"   "Ha nagyanyáink játékai beszélni tudnának..."   Összefogott a település   Fél évszázad a rábakecöli csapatért   Közösségi térré alakítják az egykori iskolát Rábakecölön   A lakosság is csinosítja Rábakecölt   Megújult a Rába-híd Rábakecölnél   1Turisztikai fejlesztések   Megyei elismerések államalapítónk ünnepén   100 éve született Soós Imre   Egyosztálynyival kevesebb diák   Erősödik Rábakecöl megtartóereje   Sikert aratott az egészségnap   Véget ért a 2009/2010-es megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság   48 milliót nyert Rábakecöl közösségi központra   Kistérségi tűzoltóverseny Vitnyéden 23 csapattal   Közösségi busszal gyarapodunk   Csődbe vitték az iskolákat   Made in Hungária Kecölben   Naptárba festi a megye templomait   Kovács Gergő döntött - kritika   Bajnok lett és feljebb lépett a Rábakecöl   Három éve - Kinőtték Bábi néni kincsesházát   Díjazzák is a helyiek összefogását   Kézművestábor a kincsesházban   Made in Hungária a falunapon   Európai színvonalú mellékutak Győr-Moson-Sopronban   Falunap 2009   Központi Háziorvosi Ügyelet   Alapítványként támogatnák a diákokat   `Szülők´ az iskola ellen?   Négy Győr–Sopron megyei útszakasz felújítása kezdődik meg uniós forrásból   Négyszázezer forint a letelepülőknek   A falu kezében van az alsó tagozat jövője   Falukarácsony   Több fogyott munkásruhából   A falvak mind világhálóra vágynak   Kétmillió forint a civil szerveződésekre   Húszmilliós hiányból tízmilliós többlet   Mesterségek Napjai Rábakecöl kincsesházában   Családmesék: Varga és Varga együtt irányít    Észak és Dél tűzoltóverseny   Az iskolával nyertek, a beköltözőkkel nem   Rábakecöl duplájára emelte a letelepedési segélyt   Ötven- helyett tizenötmillióból   Az életet meg kell becsülni...   Hiányból többlet lett   Ünnepváró mívestalálkozó   Huszonöt órás vetélkedő   Megtakarítás a költségvetésben   A japán vendég is fonta a kosarat   Maradnak a kisiskolák két településen   Adventi míves találkozó Rábakecölön   Rotary adomány a kincsesháznak
Hírek Archívum Keresés
Horgászkártya
 
Szerző: Varga Lajos (10.31. 11:48)
 

Értesítjük a Tisztelt Tagságot, hogy 2019-től megszűnik a papír alapú (kékszínű, MOHOSZ- igazolványtokban található) Horgászigazolvány és azt kiváltja egy személyi igazolvány (vagy bankkártya) méretű, műanyag alapú horgászkártya. A horgászkártya 2019-től minden horgászunk számára kötelező.

 

Mit kell tudni a horgászkártyáról?

A horgászkártya lesz bárminemű horgászatnak az első számú feltétele. 2019-től csak horgászkártyával rendelkező horgász válthat horgászengedélyt bármilyen magyarországi horgászvízre, így a Rábamenti Mg. Tsz. HE  is csak érvényes horgászkártyával rendelkező tagoknak ad ki horgászengedélyt 2019-től. A horgászkártya 2018. szeptember 1-től váltható ki, interneten történő regisztrációval. Az internetes regisztrációs oldal elérhetősége: https://horgaszjegy.hu/

A horgászkártya ára 2.200 forint és aki azt még 2018-ban kiváltja annak 5 teljes éven át érvényes lesz majd.

 

Mi marad a horgászigazolvány megszűnésével?

A horgászigazolvány 2019-ben megszűnik és azt kiváltja a horgászkártya, de a MOHOSZ Állami Jegy és Fogási Napló érvényben marad, azaz a fogásokat továbbra is ezekbe a fogási naplókba kell bejegyezni. A 2018-as fogási naplókat ugyanúgy le kell adni, ebben tehát nincs változás.

 

Mi a horgászkártya megszerzésének módja?

A jó hír, hogy a horgászkártya megszerzéséért nem kell elmenni személyesen semmilyen hivatalba, a horgászkártya az interneten keresztül igényelhető és fizethető ki a 2.200 forintos díja is. A regisztrációt és a fizetést követően a megadott címre a posta kézbesíti az elkészült horgászigazolványt kb. 60 nap múlva. Akinek nincs otthon internetes elérése és/vagy személyesen kíván regisztrálni, az keresse fel Soós Imre Kulturális Központot.

 

Mi a horgászkártya igénylésének folyamata?

A horgászkártya igénylés egy Felhasználói regisztrációval (fiók létrehozásával) indul a https://horgaszjegy.hu/ oldal jobb felén, ahol megadjuk emailcímünket és egy jelszót. A fiók létrehozását követően kapott visszaigazoló emailben rá kell klikkelni a megerősítő linkre és kész a fiók. Az elkészült fiókban el lehet végezni a személyes adatok felvitelét. FONTOS, hogy az adatfelvitel során szükségünk lesz a NAV-tól (régebben APEH)-től kapott adóigazolványunkra, melyet a regisztráció megkezdése előtt vagy mobiltelefonnal le kell fényképezzünk vagy be kell szkenneljük és fel kell töltsük az így készített fotót.

Az adatfelvitelnél be kell írjuk a horgászegyesületünk nevét, ahol tagok vagyunk. Itt  a “Rábamenti Mezőgazdasági Termelő Szövetkezet Horgász Egyesület “nevet kell kiválasztani. A horgászkártya igénylésének folyamata a bankkártyás fizetéssel zárul. Fontos, hogy a 18. életévét be nem töltött horgász regisztrációját a szülő (gondviselő) végezheti csak el.

 

Egyesületünknek nincs kapacitása a fent leírt horgászkártya igénylési folyamat elvégzésére, ezért MINDEN HOGRÁSZUNKAT MEGKÉRJÜK, HOGY MAGA VÉGEZZE EL A HORGÁSZKÁRTYA IGÉNYLÉSÉT. Akinek nincs internetes hozzáférése, emailcíme, okos-telefonja vagy bankkártyája, kérje rokona, családtagja, barátja segítségét az igényléshez. Van rá még 2 hónapunk, hogy idén beadjuk az igénylést. Ne halasszuk a regisztrációt 2019-re. Saját tapasztalat alapján a horgászkártya igénylése kb. 10 percet vesz igénybe.

 

Ismételjük, jövőre csak annak a személynek adhatunk ki engedélyt, aki a kártyával rendelkezik.

 

Horgászüdvözlettel:

 

Rábamenti Mg. Tsz. Horgász EgyesületCikk látogatottság: 371
Nyomtatható verzió

 Ajánló

 
Eseménynaptár   Hírlevél   Álláslehetőségek   Támogatások   Ingatlanpiac   Pályázatok   Képtár/Filmtár  

 

Veszélyhelyzet hírei

Felkészülés tüzoltóversenyre

Új könyvek a könyvtárban

Áramszünet értesítö 2020.03.17

Tüzgyújtás szabályai

Adófizetési határidök

BESZK hírek

XIII. Lipi István Asztalitenisz Emléktorna

1% civil szervezeteinknek

Óvodai hírek

Önkormányzati pályázati hírek

Karácsonyi szolgálatban

Ingyenes nyelvi tanfolyam

Tündérkert karácsonyfája