Felhasználó:
Jelszó:


Dokumentumtár

Ügyfélfogadás

Elérhetőségek

Rendeletek

Helyi adó rendeletek

Képviselő-testület ülései

Soós Imre Kulturális Központ

Rábakecöli könyvtári katalógus

2018. évi szolgáltatási díjak

Készülékárlista flottatagoknak (dolgozói és flotta számlás előfizetés)


Eseménynaptár

Ingatlanpiac

Álláslehetőségek

Pályázatok

Hírlevél

Pályázati közlemények

Külterületi utak fenntartásához gépek beszerzése


IDŐJÁRÁS

A Kapuvár-Beledi Kistérség települései:

Babót   Beled   Cirák   Dénesfa   Edve   Gyóró   Himód   Hövej   Kapuvár   Kisfalud   Mihályi   Osli   Szárföld   Vadosfa   Vásárosfalu   Veszkény   Vitnyéd  

Rábakecöl
ÖNKORMÁNYZATA
2020. április 03. 11:57 Ma Buda, Richárd napja van.
Kezdőlapnak | Linkküldés | Kedvencek közé | Oldaltérkép

Hírek

A helyi eseményekről készített tudósítások leadhatóak a polgarmester@rabakecol.hu címen.

A kis település nem feltétlenül jelent alacsony színvonalú iskolai képzést   A nyugdíjasok színes hétköznapjai   Ismerjék meg az óvodások a népi játékokat   A Bábi néni kincsesháza az alkotás és a közösségépítés példája   "Nem szabad feladni, ha félek is, előremegyek"   "Ha nagyanyáink játékai beszélni tudnának..."   Összefogott a település   Fél évszázad a rábakecöli csapatért   Közösségi térré alakítják az egykori iskolát Rábakecölön   A lakosság is csinosítja Rábakecölt   Megújult a Rába-híd Rábakecölnél   1Turisztikai fejlesztések   Megyei elismerések államalapítónk ünnepén   100 éve született Soós Imre   Egyosztálynyival kevesebb diák   Erősödik Rábakecöl megtartóereje   Sikert aratott az egészségnap   Véget ért a 2009/2010-es megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság   48 milliót nyert Rábakecöl közösségi központra   Kistérségi tűzoltóverseny Vitnyéden 23 csapattal   Közösségi busszal gyarapodunk   Csődbe vitték az iskolákat   Made in Hungária Kecölben   Naptárba festi a megye templomait   Kovács Gergő döntött - kritika   Bajnok lett és feljebb lépett a Rábakecöl   Három éve - Kinőtték Bábi néni kincsesházát   Díjazzák is a helyiek összefogását   Kézművestábor a kincsesházban   Made in Hungária a falunapon   Európai színvonalú mellékutak Győr-Moson-Sopronban   Falunap 2009   Központi Háziorvosi Ügyelet   Alapítványként támogatnák a diákokat   `Szülők´ az iskola ellen?   Négy Győr–Sopron megyei útszakasz felújítása kezdődik meg uniós forrásból   Négyszázezer forint a letelepülőknek   A falu kezében van az alsó tagozat jövője   Falukarácsony   Több fogyott munkásruhából   A falvak mind világhálóra vágynak   Kétmillió forint a civil szerveződésekre   Húszmilliós hiányból tízmilliós többlet   Mesterségek Napjai Rábakecöl kincsesházában   Családmesék: Varga és Varga együtt irányít    Észak és Dél tűzoltóverseny   Az iskolával nyertek, a beköltözőkkel nem   Rábakecöl duplájára emelte a letelepedési segélyt   Ötven- helyett tizenötmillióból   Az életet meg kell becsülni...   Hiányból többlet lett   Ünnepváró mívestalálkozó   Huszonöt órás vetélkedő   Megtakarítás a költségvetésben   A japán vendég is fonta a kosarat   Maradnak a kisiskolák két településen   Adventi míves találkozó Rábakecölön   Rotary adomány a kincsesháznak
Hírek Archívum Keresés
Ingyenes informatikai képzés indul a Soós Imre Kulturális Központban
 
Szerző: Tuba Erik (08.29. 18:57)
 
Felszabadult néhány hely a március közepén induló 2 csoportban. Érdeklődés esetén 2017. február 27. hétfőn még lehet jelentkezni a Községházán a jelentkezési lap kitöltésével.
Csak hétfőig lehet jelentkezni, érkezési sorrend számít.

Ingyenes informatikai képzés indul

a Soós Imre Kulturális Központban

 

 

Hallott már a Tudásod a jövőd! projektről?

 

A 2013-2014 évben a Tudásod a jövőd! projekt keretében az ország lakossága minimális önerő befizetésével vehetett részt 100 órás számítástechnika vagy idegen nyelvi tanfolyamon. Szeretnénk a most induló GINOP-6.1.2 "Digitális szakadék csökkentése" projektben is részt venni.

 

Mit lehet tudni a "Digitális szakadék csökkentése" projektben megvalósuló képzésekről?

- Gyakorlatorientáltak, könnyen elsajátítható tananyaggal rendelkeznek.

- Lehetővé teszik, hogy akár alacsony iskolai végzettséggel rendelkezők is használni tudják a világháló adta lehetőségeket.

- A képzéseken megszerzett tudás segíti a számítógépen vagy okostelefonon történő kapcsolattartást, ügyintézést, tudásgyarapítást, vagyis javítja az életminőséget, és növeli a munkába történő elhelyezkedés esélyét.

 

A képzés engedéllyel rendelkező képző közreműködésével valósul meg (SZÁM-PONT Kft.).

 

Szeptember végén indíthatnánk a tanfolyamokat, amennyiben a jelentkezők száma megfelelő.

 

Érdeklődés esetén az alábbi adatokkal várjuk a jelentkezéseket 2016. szeptember 1-ig:

Jelentkező neve, Születési név, Születési hely, Születési dátum, TAJ szám, Anyja neve, Legmagasabb iskolai végzettség, Állampolgárság, Irányítószám, Település, Cím, Tartózkodási hely (amennyiben eltér az állandó lakcímtől)

 

Az alábbi ütemtervek közül lehet választani (csak egy fog megvalósulni!):

o       Hétfő-szerda 3 tanóra,

o       Kedd-csütörtök 3 tanóra,

o       Hétfő-szerda 4 tanóra,

o       Kedd-csütörtök 4 tanóra,

o       Szombat 5 tanóra.

 

Az ütemtervek részletezése, valamint a jelentkezési lap elérhető a www.rabakecol.hu honlapon, a Soós Imre Kulturális Központban valamint a Községházán.

 

 

Tuba Erik

polgármester

Részletes felhívás (pdf)

Jelentkezési lap (word) Cikk látogatottság: 950
Nyomtatható verzió

 Ajánló

 
Eseménynaptár   Hírlevél   Álláslehetőségek   Támogatások   Ingatlanpiac   Pályázatok   Képtár/Filmtár  

 

Veszélyhelyzet hírei

Felkészülés tüzoltóversenyre

Új könyvek a könyvtárban

Áramszünet értesítö 2020.03.17

Tüzgyújtás szabályai

Adófizetési határidök

BESZK hírek

XIII. Lipi István Asztalitenisz Emléktorna

1% civil szervezeteinknek

Óvodai hírek

Önkormányzati pályázati hírek

Karácsonyi szolgálatban

Ingyenes nyelvi tanfolyam

Tündérkert karácsonyfája