Felhasználó:
Jelszó:


Dokumentumtár

Ügyfélfogadás

Elérhetőségek

Rendeletek

Helyi adó rendeletek

Képviselő-testület ülései

Soós Imre Kulturális Központ

Rábakecöli könyvtári katalógus

2018. évi szolgáltatási díjak

Készülékárlista flottatagoknak (dolgozói és flotta számlás előfizetés)


Eseménynaptár

Ingatlanpiac

Álláslehetőségek

Pályázatok

Hírlevél

Pályázati közlemények

Külterületi utak fenntartásához gépek beszerzése


IDŐJÁRÁS

A Kapuvár-Beledi Kistérség települései:

Babót   Beled   Cirák   Dénesfa   Edve   Gyóró   Himód   Hövej   Kapuvár   Kisfalud   Mihályi   Osli   Szárföld   Vadosfa   Vásárosfalu   Veszkény   Vitnyéd  

Rábakecöl
ÖNKORMÁNYZATA
2020. április 03. 12:27 Ma Buda, Richárd napja van.
Kezdőlapnak | Linkküldés | Kedvencek közé | Oldaltérkép

Hírek

A helyi eseményekről készített tudósítások leadhatóak a polgarmester@rabakecol.hu címen.

A kis település nem feltétlenül jelent alacsony színvonalú iskolai képzést   A nyugdíjasok színes hétköznapjai   Ismerjék meg az óvodások a népi játékokat   A Bábi néni kincsesháza az alkotás és a közösségépítés példája   "Nem szabad feladni, ha félek is, előremegyek"   "Ha nagyanyáink játékai beszélni tudnának..."   Összefogott a település   Fél évszázad a rábakecöli csapatért   Közösségi térré alakítják az egykori iskolát Rábakecölön   A lakosság is csinosítja Rábakecölt   Megújult a Rába-híd Rábakecölnél   1Turisztikai fejlesztések   Megyei elismerések államalapítónk ünnepén   100 éve született Soós Imre   Egyosztálynyival kevesebb diák   Erősödik Rábakecöl megtartóereje   Sikert aratott az egészségnap   Véget ért a 2009/2010-es megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság   48 milliót nyert Rábakecöl közösségi központra   Kistérségi tűzoltóverseny Vitnyéden 23 csapattal   Közösségi busszal gyarapodunk   Csődbe vitték az iskolákat   Made in Hungária Kecölben   Naptárba festi a megye templomait   Kovács Gergő döntött - kritika   Bajnok lett és feljebb lépett a Rábakecöl   Három éve - Kinőtték Bábi néni kincsesházát   Díjazzák is a helyiek összefogását   Kézművestábor a kincsesházban   Made in Hungária a falunapon   Európai színvonalú mellékutak Győr-Moson-Sopronban   Falunap 2009   Központi Háziorvosi Ügyelet   Alapítványként támogatnák a diákokat   `Szülők´ az iskola ellen?   Négy Győr–Sopron megyei útszakasz felújítása kezdődik meg uniós forrásból   Négyszázezer forint a letelepülőknek   A falu kezében van az alsó tagozat jövője   Falukarácsony   Több fogyott munkásruhából   A falvak mind világhálóra vágynak   Kétmillió forint a civil szerveződésekre   Húszmilliós hiányból tízmilliós többlet   Mesterségek Napjai Rábakecöl kincsesházában   Családmesék: Varga és Varga együtt irányít    Észak és Dél tűzoltóverseny   Az iskolával nyertek, a beköltözőkkel nem   Rábakecöl duplájára emelte a letelepedési segélyt   Ötven- helyett tizenötmillióból   Az életet meg kell becsülni...   Hiányból többlet lett   Ünnepváró mívestalálkozó   Huszonöt órás vetélkedő   Megtakarítás a költségvetésben   A japán vendég is fonta a kosarat   Maradnak a kisiskolák két településen   Adventi míves találkozó Rábakecölön   Rotary adomány a kincsesháznak
Hírek Archívum Keresés
Az elmúlt hónap eseményeib?l
 
Szerző: Gacs Eszter (10.30. 18:58)
 

 

Nyárbúcsúztató

 

2015. szeptember 26-án tartottuk a már hagyománnyá vált langallózásunkat. Sajnos az időjárás nem ígért szép őszi napos hétvégét, így idén rákészülve arra, ha esetleg elered az eső, sátrat állítottunk a hivataludvarra.

Az idei megújulást az öltözék hozta, egyen pólóban voltak a segítők, a pékek pedig egyen kötényben és névre szóló pólóban sütötték a finomabbnál finomabb langallókat. Szerencsére az idő nem lett olyan rossz, így sokan ellátogattak az eseményre.

Ezúton is köszönjük a pékeknek és a segítőknek a finom ételt az idelátogatóknak pedig a részvételt.

 

Idősek Napja

 

Idén az Idősek Napja 2015. október 16-a (péntek) délutánján került megrendezésre.

Az időseket színes műsorral vártuk. A délutánt a polgármester úr nyitotta meg, a beszéde alatt meggyújtott egy gyertyát azokért az idősekért, akik már nem lehetnek velünk ezen az rendezvényen. Ezt követően Takács Zoltán, a Győri Nemzeti Színház tagja lépett a színpadra, aki műsorába bevonta a közönséget is. A legnépszerűbb zenei stílusokat hozta el az operettől a musicalen át a magyar nótáig. A művészt a Napsugár Nyugdíjas Klub követte, akik dalcsokorral készültek erre az alkalomra, valamint egy kis humoros párbeszéddel is meglepték a közönséget. Ezután az óvódások mutatták meg az időseknek, hogy mit tanultak erre a jeles ünnepségre. Az idősekről és az aktuális évszakról összeállított vidám, zenés őszi műsorukat lelkesen adták elő. A színpadra zárásként egy vendég nyugdíjas klub lépett, a Rábaszentandrásiak. Egy komplett vicces, énekes produkciót hoztak el a résztvevők örömére.

A műsor után a szép számmal megjelent vendégek elfogyaszthatták a pincepörköltet, és az uzsonna után érkező süteményt is.


Gacs Eszter, IKSZT munkatárs


Kapcsolódó anyagok:

Az elmúlt hónap eseményeiből (május-június)
Cikk látogatottság: 1044
Nyomtatható verzió

 Ajánló

 
Eseménynaptár   Hírlevél   Álláslehetőségek   Támogatások   Ingatlanpiac   Pályázatok   Képtár/Filmtár  

 

Veszélyhelyzet hírei

Felkészülés tüzoltóversenyre

Új könyvek a könyvtárban

Áramszünet értesítö 2020.03.17

Tüzgyújtás szabályai

Adófizetési határidök

BESZK hírek

XIII. Lipi István Asztalitenisz Emléktorna

1% civil szervezeteinknek

Óvodai hírek

Önkormányzati pályázati hírek

Karácsonyi szolgálatban

Ingyenes nyelvi tanfolyam