Felhasználó:
Jelszó:


Dokumentumtár

Ügyfélfogadás

Elérhetőségek

Rendeletek

Helyi adó rendeletek

Képviselő-testület ülései

Soós Imre Kulturális Központ

Rábakecöli könyvtári katalógus

2018. évi szolgáltatási díjak

Készülékárlista flottatagoknak (dolgozói és flotta számlás előfizetés)


Eseménynaptár

Ingatlanpiac

Álláslehetőségek

Pályázatok

Hírlevél

Pályázati közlemények

Külterületi utak fenntartásához gépek beszerzése


IDŐJÁRÁS

A Kapuvár-Beledi Kistérség települései:

Babót   Beled   Cirák   Dénesfa   Edve   Gyóró   Himód   Hövej   Kapuvár   Kisfalud   Mihályi   Osli   Szárföld   Vadosfa   Vásárosfalu   Veszkény   Vitnyéd  

Rábakecöl
ÖNKORMÁNYZATA
2020. április 03. 11:43 Ma Buda, Richárd napja van.
Kezdőlapnak | Linkküldés | Kedvencek közé | Oldaltérkép

Hírek

A helyi eseményekről készített tudósítások leadhatóak a polgarmester@rabakecol.hu címen.

A kis település nem feltétlenül jelent alacsony színvonalú iskolai képzést   A nyugdíjasok színes hétköznapjai   Ismerjék meg az óvodások a népi játékokat   A Bábi néni kincsesháza az alkotás és a közösségépítés példája   "Nem szabad feladni, ha félek is, előremegyek"   "Ha nagyanyáink játékai beszélni tudnának..."   Összefogott a település   Fél évszázad a rábakecöli csapatért   Közösségi térré alakítják az egykori iskolát Rábakecölön   A lakosság is csinosítja Rábakecölt   Megújult a Rába-híd Rábakecölnél   1Turisztikai fejlesztések   Megyei elismerések államalapítónk ünnepén   100 éve született Soós Imre   Egyosztálynyival kevesebb diák   Erősödik Rábakecöl megtartóereje   Sikert aratott az egészségnap   Véget ért a 2009/2010-es megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság   48 milliót nyert Rábakecöl közösségi központra   Kistérségi tűzoltóverseny Vitnyéden 23 csapattal   Közösségi busszal gyarapodunk   Csődbe vitték az iskolákat   Made in Hungária Kecölben   Naptárba festi a megye templomait   Kovács Gergő döntött - kritika   Bajnok lett és feljebb lépett a Rábakecöl   Három éve - Kinőtték Bábi néni kincsesházát   Díjazzák is a helyiek összefogását   Kézművestábor a kincsesházban   Made in Hungária a falunapon   Európai színvonalú mellékutak Győr-Moson-Sopronban   Falunap 2009   Központi Háziorvosi Ügyelet   Alapítványként támogatnák a diákokat   `Szülők´ az iskola ellen?   Négy Győr–Sopron megyei útszakasz felújítása kezdődik meg uniós forrásból   Négyszázezer forint a letelepülőknek   A falu kezében van az alsó tagozat jövője   Falukarácsony   Több fogyott munkásruhából   A falvak mind világhálóra vágynak   Kétmillió forint a civil szerveződésekre   Húszmilliós hiányból tízmilliós többlet   Mesterségek Napjai Rábakecöl kincsesházában   Családmesék: Varga és Varga együtt irányít    Észak és Dél tűzoltóverseny   Az iskolával nyertek, a beköltözőkkel nem   Rábakecöl duplájára emelte a letelepedési segélyt   Ötven- helyett tizenötmillióból   Az életet meg kell becsülni...   Hiányból többlet lett   Ünnepváró mívestalálkozó   Huszonöt órás vetélkedő   Megtakarítás a költségvetésben   A japán vendég is fonta a kosarat   Maradnak a kisiskolák két településen   Adventi míves találkozó Rábakecölön   Rotary adomány a kincsesháznak
Hírek Archívum Keresés
Megyei elismerések államalapítónk ünnepén
 
Szerző: Tuba Erik (09.07. 12:17)
 

A Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat Győr-Moson-Sopron Megye Sportjáért Bauer Rudolf-díjat adományozott a Rábakecöli Sportegyesület szakosztályvezetője, Kertész Antal részére.

Sokéves hagyományt folytatott a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat azzal, hogy az augusztus 20-a alkalmából rendezett ünnepi közgyűlésen rangos megyei elismeréseket is átadtak. Ezúttal a soproni Szent István plébánia adott helyet a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat és Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata közös ünnepi programjának, melynek keretében dr. Szakács Imre, a megyei közgyűlés elnöke nyújtotta át az elismeréseket az arra érdemeseknek.

Győr-Moson-Sopron Megye Közgyűlése 7/1999.(V.7.)KR számú rendeletével megyei kitüntető címet és kitüntető díjakat alapított, és rendelkezett azok adományozásáról.

A kitüntető cím és kitüntető díjak adományozására javaslatot tehettek: - a megyei közgyűlés tagjai, bizottságai, tanácsnokai, a megye települési önkormányzatai, a megyében lévő intézmények, érdekképviseletek, szakmai szövetségek, egyesületek, alapítványok, a megyében működő tudományos intézetek vezetői és a megyei sportági szakszövetségek és sportegyesületek vezetői.

A kitüntető címre érkezett javaslatokat kuratórium, a kitüntető díjakra érkezett javaslatokat a megyei közgyűlés illetékes bizottságai véleményezték. A kitüntetettek személyéről végleges döntést a Megyei Közgyűlés hozott 2010 júniusi ülésén. 

Győr-Moson-Sopron Megyéért Kék Szalag Kitüntető Cím
Rakovszky Zsuzsa író, műfordító

GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYE TÉRSÉGFEJLESZTÉSÉÉRT GRÓF SZÉCHÉNYI FERENC-DÍJ
Somfai András okleveles építőmérnök

GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYE KÖZOKTATÁSÁÉRT PÉTERFY SÁNDOR-DÍJ
Domsichné Dr. Mezzei Márta pedagógiai szakpszichológus

GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYE KÖZMŰVELŐDÉSÉÉRT DR. KOVÁCS PÁL-DÍJ
Dr. Lanczendorfer Zsuzsanna néprajzkutató, egyetemi docens

GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYE MŰVÉSZETÉÉRT KORMOS ISTVÁN-DÍJ
Gülch Csaba újságíró, költő 

GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYE SPORTJÁÉRT BAUER RUDOLF-DÍJ
Kertész Antal, a Rábakecöli Sportegyesület szakosztályvezetője 

GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYE EGÉSZSÉGÜGYÉÉRT  DR. PETZ ALADÁR-DÍJ 
Dr. Pohárnok László osztályvezető főorvos 

GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYE SZOCIÁLIS ELLÁTÁSÁÉRT ÉS GYERMEKVÉDELMÉÉRT  DR. BATTHYÁNY-STRATTMANN LÁSZLÓ-DÍJ 
Dr. Baikó Erzsébet intézményvezető  

GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYE KÖZIGAZGATÁSÁÉRT DR. CSIZMADIA ANDOR-DÍJ
Hunyaddobrai Éva, a Mosonmagyaróvári Polgármesteri Hivatal osztályvezetője 

GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYE GAZDASÁGÁÉRT MELLER IGNÁC-DÍJ 
Full-Sopron Kft. 

Kertész Antal 1940-ben született, az idén töltötte be a 70. életévét, ahogyan a rábakecöli labdarúgás története is. A labdarúgás szeretete gyermekkorától kíséri életét. Ifjúsági sportolói múltját követően 1962 őszén kezdte meg a szakosztályvezetői működését a Rábakecöli Sportegyesület jogelődjénél, Magyar József edzősége idején. Az 1970-es években meghatározó szerepet játszott a Rábakecöli TSZ SK megalapításában, amely akkor a maihoz hasonló szervezeti formában működött. Szakmai vezetésével a sportkör több alkalommal büszkélkedhetett bajnokcsapattal. Fiai az 1986/87. évadban megyei I. osztályba léphettek.

Nyugdíjasként is elkötelezettje az aktív sportnak. Közreműködése nélkül nem valósulhat meg sportrendezvény a településen. A Rábakecöli Sportegyesület szakosztályvezetőjeként a mai napig kulcsfontosságú szerepet vállal a bajnoki mérkőzések előkészítésében és lebonyolításában. Szívügye a sportélet népszerűsítése, az utánpótlás nevelés, a csapatépítés. Sportszeretete példaértékű.

Kertész Antalnak 2008-ban Rábakecöl Község Önkormányzata "Rábakecöl Községért Emlékérem" kitüntetést adományozott.

Forrás: Győr-moson-Sopron Megyei ÖnkormányzatCikk látogatottság: 3405
Nyomtatható verzió

 Ajánló

 
Eseménynaptár   Hírlevél   Álláslehetőségek   Támogatások   Ingatlanpiac   Pályázatok   Képtár/Filmtár  

 

Veszélyhelyzet hírei

Felkészülés tüzoltóversenyre

Új könyvek a könyvtárban

Áramszünet értesítö 2020.03.17

Tüzgyújtás szabályai

Adófizetési határidök

BESZK hírek

XIII. Lipi István Asztalitenisz Emléktorna

1% civil szervezeteinknek

Óvodai hírek

Önkormányzati pályázati hírek

Karácsonyi szolgálatban

Ingyenes nyelvi tanfolyam

Tündérkert karácsonyfája