Tündérkerti ablaknyitogató csodái
Szerző: (11.26. 03:04)

Tündérkerti ablaknyitogató csodái

 

Gyermekként biztosan mindenki szívesen nyitogatja a csokikat rejtő adventi kalendárium ablakait.

Mit szólnátok, ha idén igazi ablakokat nyitogatnánk a Tündérkertben?

A megszokottól eltérően, nem 24 alkalommal, hanem a 4 adventi hétvége egy napját megcélozva.

Helyszín: Tündérkert játszótér

Elképzelt program, mely megvalósításra vár: egy igazi kisházikó ablakainak kinyitása, mely minden alkalommal, a jelenlévő gyerekek számára meglepetést tartogat.

A találkozás célja legyen tartalmas, ezért minden héten, egy adott téma fogad Benneteket, melyből tanulhattok, információt sajátíthattok el, hisz a „Rábakecöl Jövőjéért” Alapítvány egyik fő feladata, hogy a felnövekvő generációt segítse, támogassa, „terelgesse” és értékes tudással gazdagítsa. Kezdjük a hagyományőrzéssel, szokások, régmúlt emlékeinek megismerésével.

A következő napokon szeretnénk találkozni veletek: december 1., december 8., december 15., végül december 22. (advent összes péntekje) Ezeken a napokon délután 17.00 órai kezdettel érkezzetek, hogy megtudjuk, mit rejt számotokra a csodaházikó, és milyen tartalmas tudás bújik meg a mesezsákban.

A második hétvégét különlegesnek szántuk, hisz ezen az egy délutánon, mézeskalács csomagokat készítünk, süteménnyel, meleg teával várunk Benneteket, melyekért jelképes támogatást lehet adni a kihelyezett becsületkasszába.

Hívunk és várunk Mindenkit, hogy együtt csodálhassuk a pompázó adventi kisházat, mely Mészáros Csabi és Kozári Vanessza keze munkáját dicséri. Az ablakocskák mögött a legkisebbektől kezdve, egészen 14. életévüket betöltött gyermekek ajándékai bújnak meg.

Ha sikerült felkeltenünk az érdeklődéseteket és ezáltal velünk együtt töltitek a várakozás időszakát, akkor figyeljétek a kiírásokat és gyertek el, legelőbb december 1-én,pénteken a Tündérkert játszótérre 17.00 órakor!

Ha kíváncsiak vagytok kinek is köszönhetitek még ennek a várakozással teli adventi időszaknak a csodáját, a tündérkertes játszin megtalálhattok bennünket minden egyes alkalommal.

A kérésünk csak annyi, hogy vigyázzatok a kihelyezett értékeinkre, hogy sokáig élvezhessétek a játékok nyújtotta örömöket! Légy igazi Gyermek! Készüljünk együtt a csodára!