Útfelújítás munkaterület
Szerző: Tuba Erik (09.01. 19:41)


Útfelújítás és hulladékszállítás

 


Tisztelt Lakosság!


A Jókai utca útfelújítása kapcsán tájékoztatom Önöket, hogy a munkálatok mai állása alapján kedden reggel indul az aszfaltozás. Az útburkolat két réteg aszfaltot kap, melyből az első réteg a teljes felújítással érintett útfelületen megtörténik, míg a kopóréteg a József Attila utcától a Jókai utca 10-ig készül el. Szerdán kerül fel a kopóréteg a Dózsa utca végére, valamint a Jókai és Dózsa utca kereszteződésébe.

A második réteg aszfaltra 1 napig nem szabad gépjárművel ráhajtani!

Fentiek alapján:

  • Kedd reggeltől szerdáig a Jókai utca útburkolata közlekedésre nem használható, valamint a József Attila utca irányba a Béke utca és a Gátőrház nem közelíthető meg.

  • A Jókai és a Béke utca lakói – amennyiben üríteni szeretnék – a kommunális hulladékgyűjtő edényeiket a Bem és Béke utca kereszteződésébe helyezzék ki!

  • Szerda reggeltől csütörtökig a Jókai és Dózsa utca kereszteződése, valamint a Dózsa utca a „Pillertől” a Jókai utcáig közlekedésre nem használható.

     

    Szíves türelmüket és együttműködésüket megköszönve,

     

    Rábakecöl, 2022. szeptember 5.

     

     

                                                                                        Tuba Erik

                                                                                        polgármester



Útfelújítás munkaterület

 

Várhatóan 2022. szeptember 2. péntektől 2022. szeptember 9. péntekig útfelújítás miatt a Jókai utcán, a József Attila utca Dózsa és Béke utcák közti szakaszán, valamint a Dózsa utca Jókai u. felőli végén részleges forgalomkorlátozás lesz. Aszfaltozáskor és az azt követő 24 órában (várhatóan kedden és szerdán) teljes forgalomkorlátozás lesz.

Kérjük, hogy az érintett útszakaszokon lakók a teljes útzár (de akár az egész felújítás) idejére gépjárműveiket, amennyiben azokat használni kívánják, a munkaterületen kívül parkolják le.

A munkálatok idejére kérjük a lakosság türelmét, a közlekedés során pedig fokozott figyelmét.


Rábakecöl, 2022. szeptember 1.


Tuba Erik

polgármester