Elindultak a közösségi események
Szerző: Gacs Eszter (08.25. 18:26)

A vírushelyzet enyhülésével fokozatosan településünkön is újraindítottuk közösségi rendezvényeinket.

2021. május 29-én tartottuk a településen a Majáliszárót. A délután folyamán sütöttük a finom, friss langallókat, ez idő alatt 15 órától a gyerekek légvárban ugrálhattak és elektromos kisautót próbálhattak ki. 16 órától Kisvakond világkörüli útja - a Holle Anyó Színház előadását élvezhettük, majd 17 órától májusfa kitáncolása a rábakecöli óvodásokkal. A program nagyon jól sikerült és az idő is kedvezett nekünk.

2021. május 30. Hősök Napja – Vasárnap a szentmise után közös megemlékezést tartottunk az egyházzal a Hősi szobornál. A műsor során elhangzott köszöntő, versek és a Templom Kórus énekelt, valamint megtörtént a koszorúzás.

2021. július 1. napján a település Kápolnásnyéken kirándult.

2021. július 2 – 6. Erdélyi kirándulás

2021. július 18. vasárnap meglátogattak minket Magyarszerdahelyről. A településen szintén fut az úgynevezett TOP helyi identitás pályázat és ennek kapcsán találtak ránk és úgy döntöttek, hogy ellátogatnak hozzánk egy rövid tapasztalatcserére. Vasárnap délelőtt fél 11 óra tájékán érkeztek. Mi finom, friss langallóval vártuk őket. Aktív civil szervezetek tagjai érkeztek a településről. A délelőtt során kicsit megismerhették egymás települését, sokat beszélgettünk és énekeltünk is. Nagyon jó hangulatban telt a délelőtt.


Gacs Eszter

közösségfejlesztő