BESZK hírek
Szerző: Gálos Szabina (12.20. 23:58)

A Beledi Egyesített Szociális Központ hírei

 

Tartós élelmiszer adomány

 

A Beledi Egyesített Szociális Központ a Magyar Élelmiszerbank Egyesület jóvoltából tartós élelmiszert gyűjtött a Karácsonyi Adománygyűjtési akció keretében 2019. november 22-től 2019. november 24-ig a TESCO áruházban Csornán.

Adományozóink jóvoltából közel 1300 kg tartós élelmiszerhez jutott intézményünk.

Az élelmiszer adomány intézményünk ellátási területén kerül kiosztásra, így a Rábakecöl településen élő rászorulók is részesülnek a tartós élelmiszerből még az ünnepek előtt.

 

A Beledi Egyesített Szociális Központ több éve szerződéses kapcsolatban áll a Magyar Élelmiszerbank Egyesülettel. 2019. évben „Ételmentési akció” keretében – idén harmadik alaklommal- ismét adományhoz jutott intézményünk, 448.000.-Ft értékben kaptunk 1800 üveg 0,5 l-es alkoholmentes Gösser citromos sört.

Az adomány intézményünk ellátási területén kerül kiosztásra még a karácsonyi ünnepek előtt, természetesen ebből a támogatásból is részesülnek a Rábakecöl településen élő rászorulók. 


 

Karácsonyi üdvözlet

 

Szeretettel teli, áldott, békés Karácsonyt és sikerekben gazdag, egészségben eltöltött Boldog Új Évet kívánok a Beledi Egyesített Szociális Központ munkatársai nevében Rábakecöl település valamennyi lakójának.


 

                                                                                                 Gálos Szabina

családsegítő