Óvodai hírek
Szerző: Kovácsné Somogyi Mónika (09.29. 23:33)

Óvodai hírek

(2019.07.25)

Kedves Szülők!

Az óvoda 2019.08.05. hétfőtől 2018.08.30. péntekig ZÁRVA lesz.

Kezdés: 2019.09.02.-án (Hétfő)

Kellemes Pihenést Kívánunk Mindenkinek.

Vigyázzatok Magatokra a Nyáron!


Kedves Étkezők!


Az óvodakonyha 2019.08.10. szombaton zárva lesz. Konyhaleállás idén nem lesz.


Köszönettel:                                                                                                                                                                                     Óvoda Dolgozói


Óvodai hírek

(2019.04.08)

Farsang

2019.02.16.-án szombaton megrendeztük, immár hagyománnyá vált óvodai farsangi bálunkat, melynek különlegessége, hogy az óvoda dolgozói, a szülők és gyerekek együtt bálozhatnak. Magát a rendezvényt sok előkészület előzte meg, melyből a dolgozók és a szülők is kivették a részüket. 16.30 órakor kezdtünk a helyi művelődési házban, ahol a Borbély Testvérek húzták a talpalávalót. Az est folyamán volt sütemény, szendvics, lufit hajtogató bohóc, tombola és zsákbamacska. Nagy szeretettel köszönjük a gyerekek nevében, a sok-sok támogatást, volt, aki jelenlétével, volt, aki felajánlással, volt, aki tombola hozzájárulással, vagy süteménnyel, valamint anyagi támogatással segítette óvodánkat. Ezáltal mindannyian tudomásunkra hozták szeretetüket, és azt, hogy óvodás gyerekeinket a messzemenőkig önzetlenül segítik. A rendezvényt az EFOP-1.3.7-17-2017-00297 azonosítószámú, „Rábakecöl Közössége” című projekt is támogatta. A bevétel teljes összegét, természetesen az óvodás gyerekekre fordítjuk. Köszönjük!


Hirdetmény a 2019/2020. nevelési évre történő óvodai beiratkozásról

A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény (a továbbiakban: Nkt.) 8. § (1) bekezdése szerint az óvoda a gyermek hároméves korától a tankötelezettség kezdetéig nevelő intézmény. A nevelési-oktatási intézmények működéséről és a köznevelési intézmények névhasználatáról szóló 20/2012. (VIII. 31.) EMMI rendelet (a továbbiakban: Rendelet) 12. §-a alapján az óvodai nevelés a gyermek neveléséhez szükséges, a teljes óvodai életet magában foglaló foglalkozások keretében folyik.

Az Nkt. 8. § (2) bekezdése kimondja, hogy a gyermek abban az évben, amelynek augusztus 31. napjáig a harmadik életévét betölti, a nevelési év kezdő napjától legalább napi négy órában óvodai nevelésben részesüljön.

Az óvodai beíratás időpontja:

2019. május 06. (Hétfő)  800-1600

2019. május 07. (Kedd)  800-1600


Kovácsné Somogyi Mónika

Rábakecöli Vadgesztenye ÓvodaÓvodai hírek

(2018. december 6.)


Kedves Szülők és Étkezők!

A Rábakecöli Vadgesztenye Óvoda utolsó munkanapja az idei évben: 2018. december 21.
Az intézmény konyhája szintén 2018. december 21. péntekig biztosítja az ékezést vendégeinek.
Kezdés: 2018. január 2. szerda.

Tisztelt Lakosság! Értesítjük Önöket, hogy az új évben is szívesen fogadjuk elektromos hulladékaikat. A falugondnokkal időpontot egyeztetve továbbra is lehet szállítani a régi iskolához elromlott, meghibásodott elektromos hulladékokat. Az elektromos hulladék elszállításából befolyt összeget az óvoda kapja, melyet a gyerekekre, és az óvodánkra tudunk fordítani. Köszönjük a támogatást.

Békés, Boldog, Szeretetteljes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk!
Óvoda dolgozói és az ÓvodásokÓvodai hírek

(2018. szeptember 29.)


2018/2019 nevelési évet Rábakecöli Vadgesztenye Óvoda néven kezdtük, 13 fő óvodással.
A 13 fő gyermekből, 2 fő a szomszéd településéről jár intézményünkbe.
2018 szeptemberétől az élelmezésvezetést Beledben intézi Bödecs Barbara. Az ebéd igénylését, lemondását a következő telefonszámon lehet megtenni hétköznap (hétfőtől-péntekig) 14.00 óráig: 06 20 219 1271
Augusztus első felében a katasztrófavédelem utasítására kivágattuk a gesztenyefát, ennek munkálataiban nagy segítséget nyújtottak az óvodás szülők, nagyszülők, óvodai dolgozók, képviselők és a TSZ dolgozói. Név nélkül megemlítve, nagyon köszönjük az áldozatos munkát.
Intézményünk a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat pályázatán nyert 50.000 forintot, szívből köszönjük Molnár Rita képviselőnek a támogatást. Továbbá, külön köszönet Unger György Ügyvezető Úrnak, a Nyugat Takarék vezetőjének, hogy megkeresésemre, bútorokkal támogatta óvodánkat, így az egyik csoportot felújíthattuk, otthonosabbá, modernebbé varázsolhattuk.
A bútorok, polcok szerelésében köszönetet szeretnék mondani Fülöp Zoltánnak, a székek felújításáért pedig Ifj. Dan Gézának.
Szintén köszönet jár önzetlen munkájáért Szabó Zoltánnak, aki időt nem sajnálva eleget tesz kérésünknek, és óvodásainkat elvitte nyáron a Kisfaludi állatkertbe, a múlt héten pedig almaszüretre Uraiújfaluba. A következő hónapban pedig az őszi kirándulásunk úti célja, a Győri állatkert lesz, decemberben pedig készülünk immár hagyománnyá vált „Adventi fények” megtekintésére a szülőkkel együtt. Többek között mindez a sok-sok „segítő kéz, felajánlás, és az összetartó szülői közösség teszi lehetővé a település egyetlen intézményének zökkenőmentes működését. Köszönet a gyerekek nevében mindenkinek.


Kovácsné Somogyi Mónika
Rábakecöli Vadgesztenye Óvoda

Kapcsolódó anyagok:

Óvoda- és konyhaleállás

Játék az óvoda felújításáért

Óvodai hírek

Óvodai beíratás

Óvodai hírek

Elektronikai hulladék- és papírgyűjtés

Óvodai és konyhai leállás

Óvodai beíratás

Óvodai hírek

Papírgyűjtés

Óvodapályázat

Elektronikai hulladékgyűjtés

Adventi vásár

Májusi rendezvények az óvodánkban

Óvodabál

„Rábaköz kultúrkörei” a Rábakecöli Napköziotthonos Óvodában

Farsangi meghívó

Ismerjék meg az óvodások a népi játékokat