Bursa Hungarica felsöoktatási ösztöndíj pályázat - MÓDOSÍTOTT HATÁRID?
Szerző: Tuba Erik (10.06. 23:51)

Figyelem! Határidőmódosítás

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának döntése értelmében a Bursa Hungarica Ösztöndíjpályázat 2017. évi fordulójában a pályázat beadási határidő és az önkormányzati döntési határidő is meghosszabbításra került.

A pályázat benyújtásának módosított határideje: 2016. november 15.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A pályázatbeadáshoz a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése: https://www.eper.hu/eperbursa/paly/palybelep.aspx. A regisztrációt követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése a pályázók részére. A személyes és pályázati adatok feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a települési önkormányzatnál kell benyújtaniuk a pályázóknak. A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes. A pályázati kiírásban meghatározott valamely melléklet hiányában a pályázat formai hibásnak minősül. Az „Eper-Bursa” rendszerben 2016. október 5. napjától lehet benyújtani a pályázatokat.

 

"A" TÍPUSÚ PÁLYÁZATI KIÍRÁS (word)

 

"B" TÍPUSÚ PÁLYÁZATI KIÍRÁS (word) Rábakecöl, 2016. október 4.

                                                                                       Tuba Erik

                                                                                     Polgármester