Az elmúlt hónap eseményeib?l
Szerző: Gacs Eszter (10.30. 18:58)

 

Nyárbúcsúztató

 

2015. szeptember 26-án tartottuk a már hagyománnyá vált langallózásunkat. Sajnos az időjárás nem ígért szép őszi napos hétvégét, így idén rákészülve arra, ha esetleg elered az eső, sátrat állítottunk a hivataludvarra.

Az idei megújulást az öltözék hozta, egyen pólóban voltak a segítők, a pékek pedig egyen kötényben és névre szóló pólóban sütötték a finomabbnál finomabb langallókat. Szerencsére az idő nem lett olyan rossz, így sokan ellátogattak az eseményre.

Ezúton is köszönjük a pékeknek és a segítőknek a finom ételt az idelátogatóknak pedig a részvételt.

 

Idősek Napja

 

Idén az Idősek Napja 2015. október 16-a (péntek) délutánján került megrendezésre.

Az időseket színes műsorral vártuk. A délutánt a polgármester úr nyitotta meg, a beszéde alatt meggyújtott egy gyertyát azokért az idősekért, akik már nem lehetnek velünk ezen az rendezvényen. Ezt követően Takács Zoltán, a Győri Nemzeti Színház tagja lépett a színpadra, aki műsorába bevonta a közönséget is. A legnépszerűbb zenei stílusokat hozta el az operettől a musicalen át a magyar nótáig. A művészt a Napsugár Nyugdíjas Klub követte, akik dalcsokorral készültek erre az alkalomra, valamint egy kis humoros párbeszéddel is meglepték a közönséget. Ezután az óvódások mutatták meg az időseknek, hogy mit tanultak erre a jeles ünnepségre. Az idősekről és az aktuális évszakról összeállított vidám, zenés őszi műsorukat lelkesen adták elő. A színpadra zárásként egy vendég nyugdíjas klub lépett, a Rábaszentandrásiak. Egy komplett vicces, énekes produkciót hoztak el a résztvevők örömére.

A műsor után a szép számmal megjelent vendégek elfogyaszthatták a pincepörköltet, és az uzsonna után érkező süteményt is.


Gacs Eszter, IKSZT munkatárs


Kapcsolódó anyagok:

Az elmúlt hónap eseményeiből (május-június)