Újhídi d?l? megközelítése
Szerző: Tuba Erik (06.03. 10:22)

Az M86 gyorsforgalmi útépítési munkák előrehaladásával az új nyomvonalon napról napra változik a magassági szint. Így előfordulhat a kialakított, ideiglenes átkelési pontokon, hogy a tehetetlen munkagépek aratás idején nehezen, vagy nem tudnak közlekedni. Amennyiben a tervezett mezőgazdasági munka előtt úgy tapasztalja, hogy a biztonságos átkeléshez a rámpa megerősítése, magasítása szükséges, kérem, hogy az igénybevételt megelőző 2-3 nappal jelezze nekem.

A Keszeg-ér és a 86-os főút között fekvő földterületek megközelítését a 0175 hrsz (Miklósmajori) út és 0176/4 hrsz út között a gyorsforgalmi út északi oldalán épülő új szerviz út fogja biztosítani. A 0176/4 hrsz-ú útról a 0176/6 hrsz-ú út biztosítja a Répce-árapasztó irányába a közlekedést, így az épülő M86 gyorsforgalmi út északi oldalán itt nem épül új szerviz út. (Térkép a Községháza hirdetőtábláján.)

A 0176/6 hrsz-ú út állami tulajdon. A bonyodalmak (tulajdonosi joggyakorlás és földmérés) elkerülése, valamint a földek megközelíthetősége érdekében javaslom a területen gazdálkodóknak az út közös megegyezéssel történő kijelölését, helyreállítását.


Tuba Erik

polgármester