Vágányzári menetrendek és vonatpótló buszjáratok
Szerző: MÁV-START Zrt. (07.18. 17:08)

Vágányzári menetrend a Szombathely-Rajka vonalon 2014. szeptember 28-tól október 6-ig

A Szombathely - Rajka vasútvonalon végzett pályafelújítási munkálatok miatt 2014. szeptember 28-tól 2014. október 6-ig a csatolt hirdetményen szereplõ vonatok a fejlécükben megjelölt napokon módosított menetrend szerint közlekednek. Porpác - Rajka állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek a sárga alapon megjelölt menetrend szerint.
A vonatpótló autóbuszokról Csorna állomáson át kell szállni az onnan (tovább)induló vonatpótló autóbuszra! A vágányzár idején a Szombathely - Csorna útirányon közlekedõ InterCity vonatok kerülõ útirányon, módosított menetrend szerint, Sopronon keresztül közlekednek. Az InterCity vonatok a kizárólag Sopron-Szombathely között utazók részére nem vehetõk igénybe.
Az InterCity vonatokra(-ról) Répcelak állomáson fel-, és leszálló Utasainkat vonatpótló autóbusszal szállítjuk Kapuvár állomásra, ahonnan átszállással biztosítjuk a továbbutazást.Az InterCity vonatok és a vonatpótló autóbuszok minden esetben bevárják egymást!

A menetrend megtalálható a mellékelt PDF-ben, valamint nyomon követhetõ az online menetrendünkben is a www.mav-start.hu honlapon.

Az utazása során Önt érõ esetleges kellemetlenségekért szíves elnézését és megértését kérjük!

MÁV-START Zrt.

A levélhez csatolt állományok az alábbi linkeken tölthetõek le:

Szombathely-Rajka0928-1006.pdf